Investera i din långsiktiga momskompetens – skaffa kursabonnemang

Idag är det viktigare, men kanske också knepigare än någonsin, att hänga med i utvecklingen och att sortera informationsflödet. Handlar det om moms är det dessutom ett komplext område, där nya lagar och regler ständigt behöver tas i beaktning och där fel kunskap kan leda till dyra misstag.
Håkan Larsson, Momsexpert
schedule den 10 februari 2020
Lästid: 2 Minuter

För att råda bot på uppdateringsbehovet inom moms har vi äntligen lanserat ett kursabonnemang. Vi har tagit fram ett paket med 10 livestreamade kurser inom moms så att du smidigt kan hålla dig uppdaterad och lära dig nytt. Garanterad kompetensutveckling under ett helt år alltså.

– Tanken är att man ska kunna fördjupa sig inom flera praktiska områden när det gäller moms. Momssystemet förändras hela tiden och man måste hålla sig uppdaterad även inom områden som man kanske tror att man har koll på. Det konstiga med moms är att ju mer man lär sig, desto mer förvirrade blir många. Det är svårt att hålla reda på alla detaljer, säger Håkan Larsson, Momsexpert hos Simployer.

Stora förändringar på gång

Ett axplock av de kurser som erbjuds under året är Rätta fel i momsdeklarationen, Moms vid internationell handel och Utlägg och vidarefakturering – bara praktiska exempel.

– Att lära sig den praktiska hanteringen kring utlägg och vidarefakturering är någonting som alla företag berörs av och som man bör kunna. Arbetar man med internationell handel, inköp eller försäljningar, så har vi två helt nya digitala kurser. Inom det området har det hänt mycket under den senaste tiden och det är även stora förändringar på gång, säger Håkan Larsson.

Vad kan man då förvänta sig av ett kursabonnemang? Förutom en effektiv och komprimerad information som du kan titta på när det passar dig, så slipper du göra hål i verksamhetsbudgeten. Du sparar nämligen mer än halva priset jämfört med att köpa fristående kurser. Simployers momsexperter sitter dessutom på en mångårig, praktisk erfarenhet av komplicerade momsfrågor.

– Vi vet vilka svåra problem som ni kan möta ute i arbetsvardagen och hur ni ska lösa dem, säger Håkan Larsson.

Detta får du som abonnent

  • Ett årsabonnemang med tillgång till 10 livestreamade kurser. Du får även tillgång till dessa i efterhand som inspelad video i tre månader.
  • Tillgång till kurspresentation och möjlighet att ställa frågor till våra experter under livesändningarna.
  • En jämn fördelning av kurser över året.
  • Ett kursutbud som alltid är uppdaterat och som ger dig ny kunskap inom det senaste inom ditt område.
  • Du slipper att anmäla dig till varje enskild kurs i abonnemanget – istället får du påminnelse och praktisk information via mejl inför varje kurs.
  • Du får endast en faktura om året. Abonnemanget löper tills dess att du själv säger upp det. 

Läs mer om kursabonnemang Moms.

Få fler intressanta artiklar – direkt till din inkorg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Simployer Info. Det bästa från oss inom lön, skatt och moms en gång i månaden – enklare kan det inte bli. 👍

email

Nyhetsbrev

Dela sidan: LinkedIn twitter