Simployer Learning Library - kommer hösten 2022:

Obegränsad tillgång till över 200 kurser

Vi lanserar en helt ny lärplattform för företag som vill fokusera på ledarskapsutveckling. Simployer Learning Library består av en serie korta digitala kurser som effektivt ger dina ledare den kompetens de behöver. När du vill, var du vill.

Vill du hålla dig uppdaterad om Simployer Learning Library?

school

Erfarna experter

cast_for_education

Alltid tillgängligt

local_pizza

En bit i taget

stars

Ständigt aktuellt

groups

Med chefen i fokus

network_check

I ditt tempo

Ett brett kursutbud

Simployer Learning Library kommer att bestå av över 200 kurser, med över 50 nya som lanseras varje år. Våra experter övervakar de senaste trenderna och använder och använder sin erfarenhet för att skapa och förbättra kurserna kontinuerligt. Allt för att innehållet alltid ska vara relevant för dagens ledare.

För HR: Säkerställ dina ledares utveckling, stärk er kultur för kompetensutveckling och er employer branding. Behåll era nyckelpersoner och få tag i de största talangerna. Se till att ni alltid har chefer med rätt kompetens och säkerställ att ni har konsekvent ledning i hela organisationen.

För ledare: Obegränsad tillgång till ett bibliotek med över 200 kurser som anpassas efter dina önskemål. Dela upp lärprogrammen i korta sekvenser så att det passar din vardag.

Hur fungerar det?

Våra kurser är utformade så att man enkelt ska kunna se dem i korta sessioner för att kunna passa in i varje chefs arbetsvardag. Dina chefer kommer att kunna skaffa sig de färdigheter de behöver på några minuter – enkelt och alltid tillgängligt.

De bästa experterna

Våra experter har arbetslivserfarenhet från ledande roller inom privat och offentlig sektor. Vi vill säga att de är bland de bästa inom sina områden.

Oavsett om våra experter håller kurser, uppdaterar vår faktabank, svarar på era frågor eller använder sin expertis till att utveckla våra produkter och tjänster, finns de här för dig!

Se våra experter

cast_for_education

200+

important_devices

50+

groups

20+

verified

30+

Din kompetenspartner idag och i framtiden

Vi hjälper dig att utveckla din kompetens, oavsett om det är du som arbetsgivare eller dina anställda som behöver professionell utveckling och lärande.

Simployer har en unik kombination av juridisk expertis, HR-kompetens, pedagoger och webbaserad systemutveckling på högsta nivå. Den bredd vi har gör att vi kan leverera en lärandeupplevelse som rustar organisationers förmåga att utveckla sina medarbetare och ser till att ni får rätt kunskap till hela företaget. Vi ger er en korrekt tolkning av regelverk och kunskap om 'best practice' från många olika branscher.

I nästan 40 år har vi haft samma vision; att hjälpa våra kunder att utvecklas genom att göra det enkelt att bli en bättre arbetsgivare.

På grund av vår ledande position på kurser och online proffs- och kompetensverktyg bidrar vi varje dag till att svenska chefer och medarbetare är uppdaterade, strukturerade, säkra och självständiga.

Något för dig eller dina ledare?

Fyll i din mailadress så skickar vi ut information om erbjudanden och nyheter kring Simployer Learning Library.