Gratis webinar

Förenkla och trygga medarbetarupplevelsen

Låt dina system prata med varandra!

Enkla och trygga medarbetarupplevelser är eftertraktat – det säger Simployers senaste spaning! Men vilka möjligheter finns det egentligen för att förbättra de anställdas upplevelse?

Över 400 företag fick svara på vilka deras största utmaningar är, vad de känner sig osäkra på och vad de vill prioritera inför 2021. Enkäten täckte in en mängd frågor som rörde allt från säker HR-masterdata och integrationer till vad som blivit fokusområden i och med pandemin.

Titta på webinaret

På webinaret delar vi med oss av hur ni kan tänka om de 3 områden ni hade flest funderingar kring:

Fakta om undersökningen:

  • Över 200 svenska företag deltog (400 totalt inkl. norska)
  • Alla företag har 50–1000 anställda (650 i genomsnitt)
  • De som svarat är personer med ledande befattningar inom HR och IT
  • Vi har skapat frågorna som sedan ställts av en oberoende part

Är detta webinar för mig?

Webinaret passar dig som sitter ledningsgruppen, med det yttersta HR-ansvaret i er organisation, eller för dig som är IT-chef med ansvar för er interna drifts- och IT-miljö.

Vi vill ge visa hur du kan ta digitaliseringen och datasäkerheten till en ny nivå för att förbättra dina medarbetares arbetsvardag, med hjälp av en bättre systemupplevelse 

Oavsett om du arbetar i en stor eller liten organisation, redan är kund hos oss eller inte kommer du att få ta del av spännande insikter som kan ta din verksamhet framåt inför 2021!  

Dela gärna sidan med aktuella kollegor och nätverk!

Panel

Medverkande i webinaret är Henrik Sandström och Madelene Nordenström. De har gemensamt lång erfarenhet av både IT och HR. I sina roller idag har de daglig kontakt med kunder och hjälper dem att implementera och förbättra sina medarbetarprocesser för dagens utmaningar och förändringar som sker på arbetsmarknaden just nu. Webinaret leds av Elin Hultqvist, Marketing Manager på Simployer Sverige.

Mot bättre medarbetarupplevelser!

Fyll i formuläret så skickar vi din personliga länk till webinaret. Så du kan se det när det passar!

 

Längd: 30 min