Gratis webinar

Medarbetarsamtal i en digital värld

Är de klassiska medarbetarsamtalen utdaterade? Hur följer man bäst upp medarbetarsamtal i en digital värld? Det är några av frågorna vi kommer svara på i webinaret!

Titta på webinaret

De flesta organisationer är på ett eller annat sätt påverkade av coronasituationen. Ändringar och anpassningar i olika grad har skett, med allt från omplacering av personal och omorganisation till korttidspermitteringar eller uppsägningar. I mindre utsatta branscher börjar man sakta men säkert få fler tillbaka i arbete.

Nu är samtal mellan ledare och medarbetare mer aktuellt än någonsin.

Många av förändringarna vi upplevt det senaste halvåret kommer antagligen bli långvariga och kanske till och med det nya normala. Därför blir det extra viktigt att se över hur vi jobbar med ledarskap, medarbetaruppföljning och medarbetarutveckling framöver.

Ämnen vi tar upp på webinaret:

  • Kort tillbakablick på föregående webinar i serien om medarbetarsamtal
  • Varför medarbetarsamtal och tät dialog är viktigare nu än före covid-19
  • Det egentliga syftet med medarbetarsamtalet
  • Fördelar med att digitalisera samtalet
  • Checklista med goda råd
  • Demo av hur en digital dialogmodul kan se ut

Är detta webinar för mig?

Webinaret passar för dig med det yttersta HR ansvaret i er organisation och för dig som arbetar med ledarskap, har personalansvar och ska genomföra medarbetarsamtal.

Det är relevant både för mindre och större organisationer, oavsett om ni är en befintlig kund eller om ni funderar på att investera i ett HRM-system.

Dela gärna sidan med aktuella kollegor och nätverk!

Ge dina kollegor verktygen de förtjänar!

Under webinaret får du en översikt över hur digitala verktyg kan hjälp er att genomföra bättre medarbetarsamtal av olika slag.

Förberedelser och förutsägbarhet skapar trygghet och ökar kvalitéten på alla typer av medarbetarsamtal så att dessa inte bara blir tidskrävande plikter med lågt värde.

Läs mer om hur Simployer Dialog förbättrar samtalen

Panel

Webinaret leds av Henrik Sandström och Robert Larsson från Simployer, som arbetar nära våra kunder och har koll på de utmaningar och förändringar som sker på arbetsmarknaden just nu.

Fyll i formuläret för att se webinaret

 

Längd: 45 min