Cecilia Fredriksson

HR-expert

open_in_new LinkedIn

Jag brinner för affärsinriktad HR och vill stötta dig i ditt strategiska och operativa HR-arbete! 

Erfarenhet 

Jag har 15 års erfarenhet av arbete inom HR. Innan jag började på Simployer har jag arbetat som HR-chef och HR-konsult samt andra affärsinriktade roller i företag av olika storlekar och ägarformer. 

Kompetensområden 

Jag har kunskap och erfarenhet av såväl operativ som strategisk HR, och har varit en del av en ledningsgrupp. Jag har arbetat med alla förekommande frågor inom HR med mycket fokus på employer branding, rekrytering, ledarutveckling och utbildning samt utveckling av HR-funktionen.  

Avdelningen 

Vårt team består av kunniga och engagerande experter som gör allt för att du som kund ska få svar på dina frågor. Med vår gemensamma kunskap och erfarenhet täcker vi upp det mesta inom HR, arbetsrätt och lön. Jag uppskattar att arbeta med mycket kompetenta kollegor inom respektive område! 

Mitt fokus 

Jag vill vara ett bollplank till kunder som vill utveckla sitt arbete med HR och vara en affärsdrivande funktion inom sin organisation. Jag tycker om att stötta ledare och har lång erfarenhet av att coacha chefer i olika personalrelaterade frågor.