Ingrid Langkilde

Skatteexpert

open_in_new LinkedIn

Ställ en skattefråga och jag gör allt jag kan för att lösa den åt dig!

Erfarenhet

Jag har varit skatteexpert och kursledare på Simployer sedan 1991. Min yrkesbana som skatteexpert inleddes med några år på Skatteverket direkt efter mina juridikstudier i Lund.

Kompetensområden

Med över 30 års erfarenhet av skattefrågor har jag en bred kompetens inom det mesta som rör inkomstbeskattning. Jag brinner lite extra för arbetsgivarelaterade skattefrågor. En annan favorit är det ständigt aktuella ämnet representation.

Avdelningen

På skatteavdelningen är vi sex stycken medarbetare som tillsammans besitter en bred och gedigen kunskap inom skatteområdet. Vi har ett fantastiskt arbetsklimat som präglas av prestigelöshet och viljan att arbeta som ett team. Vi år lika angelägna om att ställa upp för varandra som att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

Mitt fokus

Fokus för mig är att göra det komplexa ämnet skatt både enkelt och roligt. Min ambition är vara ödmjuk inför varje kunds situation. Att lösa deras frågor och ge dom kunskap och verktyg som underlättar deras arbete. Som kursledare är jag mån om att kurserna ska vara praktiskt inriktade och även att lägga in lite humor mellan varven.