Natalia Björkman Szklarska

Arbetsrätt- och HR-expert

open_in_new LinkedIn

Jag hjälper dig att göra rätt med arbetsrätt!

Erfarenhet

I botten finns en HR-utbildning som jag byggt på med en magisterexamen inom arbetsrätt. På Simployer har jag arbetat sedan 2020 och dessförinnan har jag arbetat som HR-chef, HR-ansvarig och arbetsrättsexpert inom bilindustrin, hamn och stuveri, samt inom utbildningsverksamhet.

Jag har vana av att arbeta brett med HR, såväl strategiskt som operativt. Utöver det har jag arbetat mycket med olika arbetsrättsliga ärenden, förhandlat med fackförbund samt utbildat inom områdena arbetsrätt och förhandling.

Kompetensområden

Förutom HR-arbete generellt så har jag kompetens inom arbetsrättens alla delar – från förhandling och medbestämmande till anställning, uppsägning, semester, ledigheter, diskriminering, GDPR och arbetsmiljö m m. 

Avdelningen

På vår HR- och löneavdelning är vi fem kunniga och serviceinriktade experter som gör allt för att vägleda, stötta och hjälpa våra kunder. Vi drivs alla av ett stort engagemang och intresse för frågor som rör HR, arbetsrätt, löner samt GDPR. Tack vare detta har vi utvecklat ett djup och en bredd inom våra kunskapsområden som förhoppningsvis bidrar till stor nytta för våra kunder.

Mitt fokus

Arbetsrätten kan ibland uppfattas som snårig och otydlig. Samtidigt är den väldigt intressant och till stor hjälp för arbetsgivare när den tillämpas riktigt.

Mitt uppdrag är att på ett lättbegripligt och engagerande sätt förmedla kunskap inom det arbetsrättsliga området. Om jag kan bidra till att lagar och praxis omsätts till praktisk information som underlättar våra kunders vardag, ja då känner jag mig nöjd med mitt arbete. Att göra rätt med arbetsrätt kan vara enkelt, det hoppas jag kunna visa dig!