Fakta & temaområden

Här hittar du samlad information inom flera spännande områden. Sätt dig in i frågeställningar, ta del av intressanta artiklar och webinar och fördjupa dig inom områden kring HR, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Det nya arbetslivet

Efter pandemin ser det nya arbetslivet annorlunda ut med nya frågor och utmaningar. Hur ska HR, ledare och medarbetare tackla den nya arbetsvardagen? Vi ger dig svaren!

Visselblåsare

Även om det inte är lätt är det viktigt att anställda vågar slå larm om eventuella missförhållanden. Det kan vara allt från risker i arbetsmiljön, otillbörlig konkurrens, vårdtagare som utsetts för vanvård eller att allmänna medel inte används på ett korrekt sätt.

Engagemang

Engagemang är kärnan i en organisation och kan du se till att dina medarbetare är både motiverade och engagerade. kan ni skapa den arbetskultur ni vill ha. Mät engagemanget på arbetsplatsen i realtid tillsammans med &frankly och skapa lämpliga åtgärder som hjälper ditt företag att nå sina visioner och mål med alla medarbetare involverade.

Distansarbete och hemarbete

När allt fler medarbetare arbetar hemifrån ställs verksamheter inför helt nya frågor. På den här temasidan har vi samlat innehåll som hjälper dig få svar på frågorna!

Medarbetarsamtal

Ta chansen att uppdatera dina kunskaper om hur du bäst använder samtalen för att utveckla och engagera dina medarbetare! Här har vi samlat innehåll som webinar, artiklar och e-böcker om de viktiga medarbetarsamtalen.

Så hjälper Simployer dig att uppfylla kraven i GDPR

Simployer möter inte bara de formella kraven, utan gör det även mycket enklare för din verksamhet att efterleva GDPR. Här kan du läsa mer om hur.