Fakta & temaområden

Här hittar du samlad information inom flera spännande områden. Sätt dig in i frågeställningar, ta del av intressanta artiklar och webinar och fördjupa dig inom områden kring HR, arbetsrätt och arbetsmiljö.

Det nya arbetslivet

Efter pandemin ser det nya arbetslivet annorlunda ut med nya frågor och utmaningar. Hur ska HR, ledare och medarbetare tackla den nya arbetsvardagen? Vi ger dig svaren!

Distansarbete och hemarbete

När allt fler medarbetare arbetar hemifrån ställs verksamheter inför helt nya frågor. På den här temasidan har vi samlat innehåll som hjälper dig få svar på frågorna!

Engagemang

Engagemang är kärnan i en organisation och kan du se till att dina medarbetare är både motiverade och engagerade. kan ni skapa den arbetskultur ni vill ha. Mät engagemanget på arbetsplatsen i realtid tillsammans med &frankly och skapa lämpliga åtgärder som hjälper ditt företag att nå sina visioner och mål med alla medarbetare involverade.

HR-masterdata

Masterdata utgör företagets mest värdefulla och verksamhetskritiska data. Den delas ofta med många användare och system över hela företaget, eftersom den innehåller nödvändig information för olika arbetsprocesser i organisationen.

LAS - nu förändras arbetsrätten

Arbetsrätten genomgår sin största förändringsfas någonsin och nya regler i Lagen om anställningsskydd (LAS) är snart här. Känner du dig osäker på vad som gäller?

Medarbetarsamtal

Ta chansen att uppdatera dina kunskaper om hur du bäst använder samtalen för att utveckla och engagera dina medarbetare! Här har vi samlat innehåll som webinar, artiklar och e-böcker om de viktiga medarbetarsamtalen.

Semester

Så var det dags för semesterplanering igen. Hur ska jag göra när jag räknar på Lottas semester? Vad gäller för Emil som har varit frånvarande stora delar av året? Och vad innebär ens ett semesterårskifte? Oroa dig inte. Vi rätar ut dina frågetecken i ett nafs!

Simployer för IT

Låt Simployer spela en betydande roll i ditt företags IT-strategi. Framgångsfaktorn är att använda ditt HR-system som källa till masterdata för personal och organisation. Vi levererar detta i en säker lösning som är flexibel med en ”API first”-inställning gällande arkitekturen.

Visselblåsare

Även om det inte är lätt är det viktigt att anställda vågar slå larm om eventuella missförhållanden. Det kan vara allt från risker i arbetsmiljön, otillbörlig konkurrens, vårdtagare som utsetts för vanvård eller att allmänna medel inte används på ett korrekt sätt.

Så hjälper Simployer dig att uppfylla kraven i GDPR

Simployer möter inte bara de formella kraven, utan gör det även mycket enklare för din verksamhet att efterleva GDPR. Här kan du läsa mer om hur.