Vi är Simployer

Är medarbetarna den mest värdefulla tillgången för din verksamhet?

Då är det viktigt att du förvaltar deras kompetens och bygger upp en hållbar företagskultur! Simployer stöttar och förenklar arbetsdagen för ledare, HR och anställda för över 1,2 miljoner användare i Sverige och Norge. Vår målsättning är tydlig: Att göra det enkelt att vara en bra arbetsgivare.

Vi har gjort en berättelse om Simployer så att både kunder och Simployees ska veta vad vi gör och vad vi står för. Du kan läsa vår berättelse här.

Det som gör Simployer unika är att vi erbjuder våra kunder både HR-programvara och personligt HR-stöd i en och samma lösning – så att du kan använda din tid på värdeskapande HR och ledarskap istället för onödig administration.

Men vi nöjer oss inte med det! Vi erbjuder dessutom marknadsledande lärande och expertstöd för arbetsvardagens alla krångliga frågor.

Simployer hjälper verksamheter att göra medarbetarresan till en succé!

Teknologi med människan i fokus

Med Simployer får du ett intutivt verktyg som sätter ledaren i förarsätet, gör saker enkla och relevanta för de anställda, samt tydliga och förutsägbara för HR. Detta är resultatet av att bygga ett HRM-system med människorna i centrum.

Vi kallar det people first technology.

Simployers ESG-rapport för 2023

På Simployer är vi dedikerade till att göra positiva förändringar och ha en meningsfull inverkan. Vi värdesätter transparens, hållbarhet och våra medarbetares och intressenters välbefinnande.

Denna rapport visar vår pågående ESG-resa. Under de senaste två åren har vi gjort framsteg och lärt oss mycket, men vi vet att det fortfarande finns mer att göra för att bli ännu mer hållbara. 

Till rapporten

Vi håller dina personuppgifter trygga

Med många anställda är det mycket personlig information att hålla koll på och uppdatera. GDPR ställer stränga krav på hur verksamheter ska hantera information om anställda. 

Med Simployer kan du bli av med processer som bryter mot dataskyddsförordningen, få kontroll över alla uppgifter rörande anställda och samtidigt ge ett bättre arbets- och informationsflöde i verksamheten.

Läs mer om Simployer och GDPR

Kortare väg till praktiskt insikt och bra beslut

Med Simployers digitala expertstöd gör vi det enkelt för ledare och specialister inom HR, lön, skatt och moms att ta rätt beslut i arbetsvardagen. Vi erbjuder också ett brett utbud av lärande och kompetens för hela verksamheten.

Tillsammans med våra marknadsledande experter ser vi till att ni håller er uppdaterade, året om!

Simployer - med en passion för människor

Gör det enkelt att vara en bra arbetsgivare

Simployer erbjuder lösningar som på ett sömlöst och smidigt sätt gör det enkelt att bli en bättre arbetsgivare. Ledare som vill leda smartare - genom att inspirera, engagera och utveckla sina medarbetare - väljer våra lösningar.

Vi strävar efter att skapa ett bättre arbetsliv - för alla. Våra användarvänliga lösningar ger kraft och handlingsutrymme. De ger varje individ större möjlighet att förverkliga sin potential, oavsett om de är arbetsgivare eller medarbetare. Genom att stötta arbetsgivare och skapa förutsättningar gör vi det möjligt för anställda att nå sin potential. Ganska enkelt egentligen!

När arbetsgivare gör kloka val för sina medarbetare gynnar det oss alla. Det innebär att vårt samhälle får ut mer av sin viktigaste tillgång; människorna. När vi gör det enkelt att bli en bättre arbetsgivare stärker vi positionen för den enskilda ledaren, företaget, marknaden och samhället. Vårt arbete har värden som inte bara kan mätas i kronor och ören.

Vi drömmer stort

Vi är Simployees – förenade av en passion för både människor och innovation. Vi lever vårt varumärke, har stark drivkraft och brinner för att lyckas – tillsammans. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare. Att trivas på jobbet leder till både professionell och personlig utveckling. Det är en förutsättning för att vi ska lyckas, eftersom det omsätts till tillväxt och nöjda kunder.

Hos Simployer finns det alltid utrymme att drömma stort. Det ger oss möjlighet att testa, misslyckas och testa igen – så att vi alltid levererar de bästa tjänsterna till våra kunder.

Som tankeledare är vi en first mover. Alltid steget före. I nästan 40 år har vi haft samma vision; att hjälpa våra kunder att utvecklas genom att göra det enkelt att bli en bättre arbetsgivare. För att uppfylla den visionen tar vi itu med utmaningar med stor anpassningsförmåga. Vi behöver hela tiden anpassa oss till utvecklingen i en föränderlig värld med stark konkurrens.

Nu ger vi oss ut på en ny resa. Vi ska se till att göra det enkelt att bli en bättre arbetsgivare i hela norra Europa. Vi har alla kvaliteter vi behöver för att lyckas. Det viktigaste av allt; vi har en passion för människor.