Vi är Simployer

Är medarbetarna den mest värdefulla tillgången för din verksamhet?

Då är det viktigt att du förvaltar deras kompetens och bygger upp en hållbar företagskultur! Simployer stöttar och förenklar arbetsdagen för ledare, HR och anställda för över 1,2 miljoner användare i Sverige och Norge. Vår målsättning är tydlig: Att göra det enkelt att vara en bra arbetsgivare.

Det som gör Simployer unika är att vi erbjuder våra kunder både HR-programvara och personligt HR-stöd i en och samma lösning – så att du kan använda din tid på värdeskapande HR och ledarskap istället för onödig administration.

Men vi nöjer oss inte med det! Vi erbjuder dessutom marknadsledande lärande och expertstöd för arbetsvardagens alla krångliga frågor.

Simployer hjälper verksamheter att göra medarbetarresan till en succé!
terrain

40

business

30 000

mood

12 000

people

1 200 000

Teknologi med människan i fokus

Med Simployer får du ett intutivt verktyg som sätter ledaren i förarsätet, gör saker enkla och relevanta för de anställda, samt tydliga och förutsägbara för HR. Detta är resultatet av att bygga ett HRM-system med människorna i centrum.

Vi kallar det people first technology.

Vi håller dina personuppgifter trygga

Med många anställda är det mycket personlig information att hålla koll på och uppdatera. GDPR ställer stränga krav på hur verksamheter ska hantera information om anställda. 

Med Simployer kan du bli av med processer som bryter mot dataskyddsförordningen, få kontroll över alla uppgifter rörande anställda och samtidigt ge ett bättre arbets- och informationsflöde i verksamheten.

Läs mer om Simployer och GDPR

Kortare väg till praktiskt insikt och bra beslut

Med Simployers digitala expertstöd gör vi det enkelt för ledare och specialister inom HR, lön, skatt och moms att ta rätt beslut i arbetsvardagen. Vi erbjuder också ett brett utbud av lärande och kompetens för hela verksamheten.

Tillsammans med våra marknadsledande experter ser vi till att ni håller er uppdaterade, året om!

Letade du efter Tholin & Larsson?
Du har kommit till rätt ställe.

I början av 2020 bytte Tholin & Larsson namn till Simployer för att samla alla tjänster under ett och samma namn och göra det enklare för dig som kund att dra nytta av den samlade kompetensen på ett bättre och mer effektivt vis. Vi är fortfarande samma människor och tjänsten är densamma – bara bättre!

Läs mer om namnbytet

Vill du läsa mer om Simployer?

I vår koncernbroschyr kan du läsa mer om vilka vi är. Här hittar du dessutom årsrapporten.