Tholin & Larsson blir Simployer

Tholin & Larsson rivstartade 2020 med att byta bolagsnamn – spännande eller hur! För dig som kund innebär det att vi fortsatt ser till att du håller dig uppdaterad och trygg. Du får självklart samma goda service av våra kunniga experter, men nu strävar vi efter att utveckla våra tjänster ännu mer.

Här har vi samlat några vanliga frågor och svar kring namnbytet. Om du inte hittar vad du letar efter är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Allmänna frågor

Det beror på att vi vill göra det ännu enklare för dig som kund att få stöd i arbetsvardagen!

Du kanske vet att Tholin & Larsson sedan 2015 är en del av norska Infotjenester-gruppen. I den gruppen finns också det svenska bolaget Simployer AB som levererar HRM-lösningar. Du kan läsa mer om HRM-lösningarna på simployer.se.

Nu kommer vi att dra nytta av den samlade kompetensen på ett ännu bättre och mer effektivt vis. Det gör vi genom en bolagsfusion för att samla hela verksamheten i Sverige under ett namn, Simployer. Produkterna och tjänsterna som du är van att få kommer att vara de samma och kommer att heta Simployer Tholin.

Det beror på vilken relation vi har med varandra. Som abonnent på servicepaket blir det i princip ingen förändring. Vi har samma kunniga experter som stöttar dig och du använder samma inloggningsuppgifter och samma webbadress som tidigare.

Hela vårt intressanta kursutbud kommer du, som vanligt, att hitta via learn.simployer.se.

Är du leverantör så är det viktigt att veta att vi byter både organisationsnummer och e-postadress för fakturor.

Vår fantastiska kundtjänst finns självklart kvar och hjälper dig med dina frågor. Kontakta oss

Vi fusionerar bolaget Tholin & Larsson-Gruppen AB med Simployer (Sweden) AB och blir Simployer AB. I samband med bolagsfusionen så får vi som Simployer AB ett nytt organisationsnummer: 556566-2508.

Fakturan ska vara ställd till Simployer AB.

Fakturaadressen för fakturor som skickas via e-post ändras till: invoiceSE@simployer.com

För fysiska fakturor gäller samma postadress som tidigare: Box 17103, 402 61 Göteborg.

Efter bolagsfusionen gäller dessa ekonomiska uppgifter: 

Simployer AB
Org nr: 556566-2508
Bankgiro: 5248-5356
Konto: 9195-5534006
VAT: SE556566250801
Iban: SE0991900000091955534006
Swift: DNBASESXXXX

Simployer är sammansatt av orden ”Simplify” (förenkla) och ”Employer” (arbetsgivare). Det betyder att vi ska göra det enkelt för våra kunder att vara goda arbetsgivare.

Det gör vi genom att se till att fortsätta att göra det enkelt för dig att få svar på frågor i din arbetsvardag och att som arbetsgivare hålla koll på lagar och regler. Samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utveckla och ta vara på människorna i verksamheten, både genom ett livslångt lärande men nu också genom ledande HRM-lösningar. Läs mer om våra HRM-lösningar

Simployer Expert

I princip blir det ingen skillnad. Våra Expertpaket kommer att vara samlade under namnet Simployer Tholin. Detta för att tydliggöra att det är våra kunniga experter som fortsatt kommer att fylla dem med innehåll och se till att du håller dig uppdaterad och trygg i din arbetsvardag. Precis som tidigare alltså!

Nej! För att komma åt dina tjänster använder du de inloggningsuppgifter som du redan har och webbadressen till expertpaketen är den samma, https://servicepaket.tholin.se/.

Vi har ju redan en suverän uppställning av kunniga experter som gör allt för att underlätta din arbetsvardag. I dagsläget kommer vi att fortsätta med det vassa gänget som fyller servicepaketen med relevant innehåll och svarar på dina frågor i supporten.

Självklart kommer vi att fortsätta se till att du håller dig uppdaterad genom våra nyhetsbrev! Där blir det ingen förändring. 

Kurs och lärande

Våra kursprodukter kommer att vara samlade under namnet Simployer Tholin. Detta för att tydliggöra att det är våra duktiga experter som fortsatt kommer att hålla kurserna och stötta dig i ditt livslånga lärande.

Hela vårt intressanta kursutbud kommer du, som vanligt, att hitta via learn.simployer.se.

Har du gått en kurs som hölls innan vi bytte namn så kan du få ett kursintyg med namnet Tholin & Larsson på. Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig.

Absolut, det ändras inte! På respektive kurssida på vår webb hittar du information om hur många timmar våra olika kurser ger.

Ditt abonnemang löper på i enlighet med tidigare villkor.

 
Fick du inte svar på din fråga? Varm välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!