Våra samarbetspartners

Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att deras medlemmar/medarbetare får en enklare arbetsvardag och blir trygga i att de gör rätt. Detta gör vi genom olika paketeringar av servicepaket och lärande som ger tillgång till både expertinnehåll och ny kunskap.

FAR är en branschorganisation inom redovisning, revision och rådgivning och har cirka 5 000 medlemmar och cirka 1 000 anslutna medlemsföretag.

FAR:s medlemmar stöttar vi med servicepaket inklusive expertsupport inom Lön samt kursabonnemang inom samma område.

Srf konsulterna är en branschorganisation inom redovisning, lön och rådgivning och har 5 500 medlemmar.

Tillsammans med Srf konsulterna har vi förmånliga priser på servicepaket och expertsupport inom Lön, HR, Skatt, Moms och Internationellt arbete som en del av medlemsskapet.

Sveriges HR Förening är en ideell förening med cirka 6000 medlemmar inom HR från olika branscher, organisationer och företag. 

För Sveriges HR-förenings medlemmar ser vi till att man på ett smidigt vis hittar det man behöver för att få en effektiv HR-vardag – samlat på ett ställe i servicepaket HR-webb.

Studentsamarbeten

Vi har också ett erbjudande för studentsamarbeten där utbildningsledare kan ge lärare och studenter gratis tillgång till Servicepaketen från Simployer under hela utbildningstiden – ett riktigt bra extra stöd och inspiration under studierna. 

 

Jag vill veta mer! 

Intresserad av ett samarbete?

Så kul! Hör av dig så berättar vi mer om våra samarbeten och hur vi kan hitta lösningar tillsammans.

Kontakta Mats Heimann, försäljningschef på Simployer.

Telefonnummer: 0700 918 900