På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

today 2022-11-28
Gratis webinar 15 december: Rätt system för att behålla er viktigaste resurs – medarbetarna - Utmaningen stor för arbetsgivare att behålla sina medarbetare och konkurrensen på arbetsmarknaden är tuff. Hur får vi talangerna att stanna och säkerställa att de trivs? I detta gratis webinar kom vi prata om hur viktigt det är att arbeta med rätt KPI:er och rätt system för att behålla medarbetare.
today 2022-11-22
Stora Lönedagen firar 30 år! - Biljetterna är släppta till 2023 års stora event för dig som arbetar med lön och HR. Säkra dina biljetter till en späckad dag tillsammans med våra kunniga experter. Missa inte när vi går igenom nyheter, regler och lagar – digitalt eller onsite.
today 2022-08-25
Skatteträff 22/23 - Dags för årets uppdateringsdag för dig som jobbar med skatt! Häng med oss när vi gör flera spännande stopp i det nyhetstäta skattelandskapet och ser till att du inte missar något viktigt efter höstens val!
today 2022-11-22
Få ett heltäckande stöd inom HR - Våra expertstöd Expert Arbetsrätt, Expert Operativ HR, Expert Strategisk HR och Expert Nordic Labour Law ser till att du får ett heltäckande stöd inom HR. Vi ser till att det är lätt att göra rätt!
today 2022-04-20
Ny temasida om semester - Semesterplaneringen pågår för fullt, men det finns en hel del saker som är viktiga att hålla koll på. Vi har samlat artiklar, videkurser och annat innehåll som gör det lättare för dig att planera kring semestern.
today 2022-06-10
Kurs: Nya regler i LAS – detta behöver du ha koll på - Svårt att hålla koll på allt som händer kring LAS? Frukta inte! I sommar kan du se kursen ondemand och i höst kommer vi återigen att hålla heldagskurser om allt som rör nya LAS. Både digitalt och onsite i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ser till att du får järnkoll!