På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

2023-03-10
Gratis webinar 4 april: Medarbetarnas frånvaro ökar – så rustar du dig som arbetsgivare - Har ni de rutiner och stöd som krävs för att kunna hantera frånvaro? Under detta webinar belyser vi varför det är viktigt att jobba aktivt med frånvarorapporteringen och vad ni kan göra för att skapa förutsättningar för att förenkla arbetet med frånvaro. 
2023-03-07
Problem med moms? Missa inte Lilla Momsdagen! - Vi ser till att uppdatera dig med alla viktiga nyheter inom moms! En halvdag där vi går igenom de heta och aktuella frågorna inom momsområdet. Vi ses digitalt!
2022-11-22
Stora Lönedagen firar 30 år! - Biljetterna är släppta till 2023 års stora event för dig som arbetar med lön och HR. Säkra dina biljetter till en späckad dag tillsammans med våra kunniga experter. Missa inte när vi går igenom nyheter, regler och lagar – digitalt eller onsite.
2022-11-22
Få ett heltäckande stöd inom HR - Våra expertstöd Expert Arbetsrätt, Expert Operativ HR, Expert Strategisk HR och Expert Nordic Labour Law ser till att du får ett heltäckande stöd inom HR. Vi ser till att det är lätt att göra rätt!
2022-04-20
Ny temasida om semester - Semesterplaneringen pågår för fullt, men det finns en hel del saker som är viktiga att hålla koll på. Vi har samlat artiklar, videkurser och annat innehåll som gör det lättare för dig att planera kring semestern.
2022-06-10
Kurs: Nya regler i LAS – detta behöver du ha koll på - Svårt att hålla koll på allt som händer kring LAS? Frukta inte! I sommar kan du se kursen ondemand och i höst kommer vi återigen att hålla heldagskurser om allt som rör nya LAS. Både digitalt och onsite i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ser till att du får järnkoll!