På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

2023-09-27
Så får du engagerade med­arbetare som stannar! - Är du redo att ta ditt företag till nya höjder genom att behålla de mest talangfulla medarbetarna? Då vill du inte missa detta webinar som kommer att revolutionera din strategi för medarbetarretention.
2023-06-01
Stora Momsdagen 2023 - Äntligen är vi tillbaka med årets viktigaste dag för dig som jobbar med moms! Vi erbjuder livekurser i Göteborg, Stockholm och Malmö och sänder även digitalt – både hel och halvdagar. Säkra din egen och företagets kompetens för att undvika dyrbara misstag i din arbetsvardag. Välkommen till Stora Momsdagen 2023!
2023-06-01
Obligatorisk e-fakturering mellan företag? - Många EU-länder inför obligatorisk e-fakturering och digital momsrapportering i realtid. När är det Sveriges tur? Vad innebär detta i praktiken för svenska företag? Förändringar redan 2024? Vi har bjudit in Skatteverket för att höra hur de ser på läget – inför nästa stora EU-reform.
2023-06-01
Semester 2023 – vad gäller? - Nu när vårsolen börjar titta fram är det lätt att drömma sig bort mot sommar och sandstrand. Men innan vi gör det – är det viktigt att kommunicera till medarbetarna vad som faktiskt gäller under semesterledigheten.
2022-11-22
Få ett heltäckande stöd inom HR - Våra expertstöd Expert Arbetsrätt, Expert Operativ HR, Expert Strategisk HR och Expert Nordic Labour Law ser till att du får ett heltäckande stöd inom HR. Vi ser till att det är lätt att göra rätt!
2022-04-20
Ny temasida om semester - Semesterplaneringen pågår för fullt, men det finns en hel del saker som är viktiga att hålla koll på. Vi har samlat artiklar, videkurser och annat innehåll som gör det lättare för dig att planera kring semestern.