På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

today 2021-09-13
Simployer förvärvar Edge HR - Simployer Group köper Edge HR, och vi utökar därmed vårt tjänsteutbud inom HR-mjukvara och kunskapstjänster i Norden. Edge HR som i dag är en del av Wise Group, levererar digitala produkter som hjälper organisationer att förenkla och effektivisera arbetet med HR- och personalfrågor, precis som Simployer har gjort i över 35 år.
today 2021-09-08
Gratis webinar 28 september: Lönesystemet som källa till HR-masterdata – en usel idé? - Hur gör man om man vill jobba smart, smidigt och säkert med HR? Jo, man behöver göra det som moderna HRM-system gör, nämligen samla all sin viktiga data på ett ställe istället för att använda lönesystemet som grund.
today 2021-06-29
Simply HR 2021 - Vägen framåt för HR: med medarbetarupplevelsen i fokus. Årets digitala HR-event för ledare, chefer och för dig inom HR.
today 2021-06-10
Skatteträff 21/22 - Dags för årets uppdateringsdag för dig som jobbar med skatt! Häng med oss när vi gör flera spännande stopp i det nyhetstäta skattelandskapet. Boka din plats redan idag!
today 2021-06-10
Stora Momsdagen 2021 - Är du på jakt efter tillfället som uppdaterar dig med nyheter, aktuella frågor och rättsfall? Där vi kombinerar teori med praktik och ger dig ordentliga analyser av vad nyheterna betyder? Då kommer Stora Momsdagen passa som handen i handsken! Boka din plats nu!
today 2021-04-30
Nyhet! Temasida om engagemang - Varför är det så viktigt med engagemang? Engagemang bidrar till både personlig och professionell utveckling och det omsätts till hög lönsamhet och nöjda kunder. Mät engagemanget på arbetsplatsen i realtid tillsammans med &frankly och hjälp ditt företag att nå sina visioner och mål.