På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

2024-04-17
Stora Momsdagen 2024 - Din kompetens är avgörande, speciellt för att säkerställa att ditt företag undviker kostsamma misstag. Häng med på årets upplaga av Stora Momsdagen och fyll på din momskompetens samtidigt som du får träffa dina momskollegor från hela Sverige.
2024-04-08
Live 24/4: Så skapar du en modern och affärsnära HR-strategi som verkligen fungerar - Under detta webinar kommer Rebecca Wangerheim, Senior HR Executive och medgrundare till The Rightsizing Agency, att berätta hur hon har använt verktyg som AlexisHR, &frankly, och Simployer Expert för att kunna få rätt insikter, ta träffsäkra beslut och minska administrationen för hela organisationen.
2024-04-17
Effektiv lönekartläggning – bli redo inför lönetransparensdirektivet - Har du koll på hur lönetransparensdirektivet kommer att påverka er? I detta webinar kommer vi att belysa vikten av lönekartläggning, vad du måste göra, hur arbetet bör genomföras effektivt och ger våra bästa tips så att ni kan undvika de vanliga fällorna.
2024-02-14
Simployer förvärvar AlexisHR - Ett av de största förvärven i Simployers 40-åriga historia och utgör ett viktigt steg på vägen mot att bli den ledande leverantören av HR-lösningar i norra Europa.
2024-02-08
Problem med moms? Missa inte Lilla Momsdagen! - Vi ser till att uppdatera dig med alla viktiga nyheter inom moms! En halvdag där vi går igenom de heta och aktuella frågorna inom momsområdet. Vi ses digitalt!
2023-11-15
Biljetterna är släppta till Stora Lönedagen! - Är du redo för årets stora uppdateringsdag inom lön, skatt och arbetsrätt? Förändringar kopplade till föräldraledighet, högre förmånsvärden och nya regler om anställdas tjänsteställen är bara några av de punkter från det gångna året som vi kommer att gå igenom. Säkra din plats nu!