På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

today 2022-05-16
Nu lanserar vi nya Expertprodukter – få ett heltäckande stöd inom HR! - Idag välkomnar vi våra nya Expertprodukter så att du kan få ett heltäckande stöd inom HR. Säg hej till Expert Arbetsrätt, Expert Operativ HR, Expert Strategisk HR och Expert Nordic Labour Law. Arbeta både operativt och strategiskt med HR, och var säker på att du följer arbetsrättsliga regler i de nordiska länderna. Vi ser till att det är lätt att göra rätt!
today 2022-05-13
Gratis webinar 2 juni: Så får era HR-processer bästa möjliga kompatibilitet med nya LAS - Not so much. Att sitta fast i manuella processer kan bli en svår nöt att knäcka rent administrativt med nya LAS. Hur ser ni till att göra rätt utan att fastna i högar med pappersarbete? Det svarar vi på under webinaret den 2 juni. Tillsammans med vår HR-expert Ida Ljungberg och Account Manager Viktor Wedlin går vi igenom de viktigaste förändringarna och hur Simployers unika expert- och systemstöd ger dig det stöd du behöver.
today 2022-04-20
Ny temasida om semester - Semesterplaneringen pågår för fullt, men det finns en hel del saker som är viktiga att hålla koll på. Vi har samlat artiklar, videkurser och annat innehåll som gör det lättare för dig att planera kring semestern.
today 2022-03-07
Kurs: Nya regler i LAS – detta behöver du ha koll på - Svårt att hålla koll på allt som händer kring LAS? Frukta inte! I maj kommer vi på Simployer att hålla heldagskurser om allt som rör nya LAS. Både digitalt och onsite i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi ser till att du får järnkoll!
today 2022-01-25
Stora Lönedagen 2022 - 2021 har varit minst sagt ett händelserikt år. Vilka intressanta nyheter finns det att sätta tänderna i? Vilka läxor har vi lärt oss? Och vilka regler behöver du ha koll på för att se till att göra rätt? Allt detta och mycket mer går vi igenom på Stora Lönedagen 2022. Dagen för dig som vill få en rejäl uppdatering inom lön, skatt och HR!
today 2021-10-01
Det nya arbetslivet - ny kategori i Servicepaket HR - När allt fler coronarestriktioner upphör och de flesta av oss kan börja återgå till en mer normal vardag aktualiseras många nya frågor rörande arbetslivet, som många arbetsgivare kan behöva svar på och vägledning kring. Vi har därför skapat en ny kategori som vi valt att kalla ”Det nya arbetslivet”. Här samlar vi nyheter och aktuella artiklar kring ämnet och ger svar på vanliga frågor. Kategorin kommer att fyllas på kontinuerligt, men du kan redan nu börja ta del av innehållet via Servicepaket HR.