På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

today 2021-06-10
Skatteträff 21/22 - Dags för årets uppdateringsdag för dig som jobbar med skatt! Häng med oss när vi gör flera spännande stopp i det nyhetstäta skattelandskapet. Boka din plats redan idag!
today 2021-10-01
Det nya arbetslivet - ny kategori i Servicepaket HR - När allt fler coronarestriktioner upphör och de flesta av oss kan börja återgå till en mer normal vardag aktualiseras många nya frågor rörande arbetslivet, som många arbetsgivare kan behöva svar på och vägledning kring. Vi har därför skapat en ny kategori som vi valt att kalla ”Det nya arbetslivet”. Här samlar vi nyheter och aktuella artiklar kring ämnet och ger svar på vanliga frågor. Kategorin kommer att fyllas på kontinuerligt, men du kan redan nu börja ta del av innehållet via Servicepaket HR.
today 2021-09-13
Simployer förvärvar Edge HR - Simployer Group köper Edge HR, och vi utökar därmed vårt tjänsteutbud inom HR-mjukvara och kunskapstjänster i Norden. Edge HR som i dag är en del av Wise Group, levererar digitala produkter som hjälper organisationer att förenkla och effektivisera arbetet med HR- och personalfrågor, precis som Simployer har gjort i över 35 år.
today 2021-06-10
Stora Momsdagen 2021 - Är du på jakt efter tillfället som uppdaterar dig med nyheter, aktuella frågor och rättsfall? Där vi kombinerar teori med praktik och ger dig ordentliga analyser av vad nyheterna betyder? Då kommer Stora Momsdagen passa som handen i handsken! Boka din plats nu!
today 2021-04-30
Nyhet! Temasida om engagemang - Varför är det så viktigt med engagemang? Engagemang bidrar till både personlig och professionell utveckling och det omsätts till hög lönsamhet och nöjda kunder. Mät engagemanget på arbetsplatsen i realtid tillsammans med &frankly och hjälp ditt företag att nå sina visioner och mål.
today 2021-04-12
Nyhet! Temasida om distansarbete och hemarbete - När allt fler medarbetare arbetar hemifrån ställs verksamheter inför helt nya frågor: Vem ansvarar för arbetsmiljön? Vilka arbetsredskap kan vi få avdrag för? Vi har samlat innehåll som hjälper dig på vägen!