På gång på Simployer

Här hittar du kommande evenemang, webinar och andra nyheter från oss.

2024-06-13
Säkerställ engagerade kollegor efter semestern redan nu! - Som arbetsgivare är det viktigt att vi inte bara säkerställer att våra medarbetare har möjlighet att koppla av under semestern och att de även kommer tillbaka engagerade och motiverade. I detta webinar delar vi med oss av 7 konkreta tips för att ladda upp engagemanget inför hösten.
2024-05-21
Skatteträff 24/25 - På årets Skatteträff kommer vi att gå igenom viktiga nyheter och uppdateringar inom hela skatte- och momsområdet, inklusive nya ställningstaganden från Skatteverket, skattefrågor i budgetpropositionen, aktuella och intressanta rättsfall samt 3:12 utredningens förslag och mycket mer!
2024-04-17
Stora Momsdagen 2024 - Din kompetens är avgörande, speciellt för att säkerställa att ditt företag undviker kostsamma misstag. Häng med på årets upplaga av Stora Momsdagen och fyll på din momskompetens samtidigt som du får träffa dina momskollegor från hela Sverige.
2024-05-21
Framgångsrika strategier för medarbetarengagemang - Varför är medarbetarengagemang kritisk för organisationens framgång? Häng med våra två engagemangsexperter som kommer berätta om varför just du behöver mäta engagemang för att nå framgång.
2024-02-14
Simployer förvärvar AlexisHR - Ett av de största förvärven i Simployers 40-åriga historia och utgör ett viktigt steg på vägen mot att bli den ledande leverantören av HR-lösningar i norra Europa.
2024-02-08
Problem med moms? Missa inte Lilla Momsdagen! - Vi ser till att uppdatera dig med alla viktiga nyheter inom moms! En halvdag där vi går igenom de heta och aktuella frågorna inom momsområdet. Vi ses digitalt!