Back to basics helt enkelt

Svårt att ha full koll 2024? Du kan vara lugn. Vi har två steg till framgång.

Steg 1: Ha koll på datan

För att nå framgång gäller det att ta datadrivna beslut och se till att ha all sin viktiga HR-data på ett och samma ställe. Med ett användarvänligt verktyg som Alexis sparar du även tid och pengar och kan integreras med dina andra verktyg som du använder dagligen.

  • AlexisHR - användarvänligt och komplett HR-system med kraften i AI.
  • Engagemang - öka medarbetarengagemanget och ta pulsen på organisationen
  • Lönekartläggning - strukturerat, effektivt och enkelt sätt att göra lönekartläggning
  • Handböcker - stötta upp dina medarbetares arbetsvardag

Få koll på datan

Steg 2: Expertis som stöd

Med nytt år kommer också nya förändringar att hålla koll på. Även om du kan mycket är det svårt att ha koll på allt och vi är här för att hjälpa dig.

Med några av Sveriges bästa HR- och arbetsrättsexperter ser vi till att du kan följa de lagar som finns, hålla dig uppdaterad om nya och kommande förändringar samt vara ett stöd i ditt HR-arbete. Vad väntar du på?

Wow! Jag vill veta mer

Så övertygar du ledningen att investera i HR

Traditionella HR-processer räcker inte längre, och för att växa behöver företag investera i effektiva metoder som stöder företagsstrategin. I denna guide belyser vi varför investeringar i HR är avgörande och kan innebära betydande vinster för ditt företag, särskilt om du har en större organisationer där små förbättringar i HR-nyckeltal kan göra stor skillnad på bottenraden.

Ladda ner guiden!

Nå framgång med Simployer.

Få koll på din HR-data för att ta datadrivna beslut och få ett team av experter som hjälper dig i din arbetsvardag. Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Fyll i formuläret