Engagemang

Engagemang – din verksamhets viktigaste KPI!

Varför är det så viktigt med engagemang? Enkelt sammanfattat så bidrar engagemang till både personlig och professionell utveckling och det omsätts till hög lönsamhet och nöjda kunder. Win- win hela vägen alltså.

Engagemang är kärnan i organisationen och är dina medarbetare motiverade och delaktiga jobbar de i samma riktning och hjälper till att skapa den kultur ni vill ha. Genom att löpande arbeta med engagemang kan du skapa förändring i små steg och landa i en stadig utveckling uppåt och framåt – i linje med era visioner och mål och med alla medarbetare involverade.

Ökat engagemang bidrar till att:

  • Anställda stannar kvar längre
  • Sjukfrånvaron minskar
  • Produktiviteten ökar
  • Arbetsplatsen blir mer attraktiv
Pandemin har skapat en större medvetenhet om välbefinnande, motivation och engagemang som viktiga drivkrafter för goda resultat
Caroline Fjellner / CEO på &frankly

Simployer + &frankly = sant

Efter Simployers köp av &frankly i december 2020 kan du få ett enhetligt HRM-system med en smart lösning för ökad trivsel och engagemang på arbetsplatsen. Kombinationen av &franklys molnbaserade tjänst som mäter engagemang och Simployers HRM-system ger dig ett kraftfullt verktyg i arbetet med att ha engagerade och motiverade medarbetare.

Lösningen från &frankly är integrerad med masterdata från Personalregistret i Simployer. Inloggning sker via gemensam SSO (Single Sign On).

&frankly grundades i Sverige 2014, blev marknadsledande på bara två år och tusentals HR-chefer och ledare har redan förstått det kloka i att arbeta med &frankly för att skapa engagemang. Idag är verktyget en viktig del i arbetslivet för cirka 1,2 miljoner användare.

Gratis webinar: Så driver du och mäter engagemang - verksamhetens viktigaste KPI

I detta gratis webinar visar &frankly hur du mäter engagemang på arbetsplatsen. Vi ser till att du lär dig hur du tar pulsen på din organisation och kan använda dig av rätt åtgärder för att öka engagemanget bland dina medarbetare.

Se webinaret!

Rapport - Employee Engagement 2021

Djupdyk i resultat från mätningar och titta på trender och förändringar. Du får svar på sådant som medarbetarengagemang under pandemin och hur vi egentligen känner för att jobba på distans.

Till rapporten!

Detta hjälper &frankly dig med:

  • Förstå vad som sätter igång engagemang
  • Jobba strategiskt med förändring
  • Styr arbetskulturen i linje med företagets visioner och mål
  • Hjälp dina anställda att nå sin fulla potential genom att kartlägga deras status
  • Stärk din employer branding genom att driva engagemang och nöjda medarbetare

Läs mer om &frankly på deras hemsida

Öka engagemanget - våra tips!

Få bättre koll på att dina medarbetare mår bra och är motiverade och engagerade. Här finns både gratis webinar och e-böcker att titta på och ladda ner.

 

&frankly hjälper alla i ditt företag!

groups

Management

face

HR

psychology

Ledare

mood

Medarbetare

Prata med oss om engagemang

Vill du veta mer om hur du kan öka engagemanget på din arbetsplats?

Fyll i formuläret så hör vi snart av oss för att berätta mer!

Jag godkänner Simployers integritetspolicy genom att skicka in detta formulär.