Engagemang

Engagemang – din verksamhets viktigaste KPI!

Varför är det så viktigt med engagemang? Enkelt sammanfattat så bidrar engagemang till både personlig och professionell utveckling och det omsätts till hög lönsamhet och nöjda kunder. Win- win hela vägen alltså.

Engagemang är kärnan i organisationen och är dina medarbetare motiverade och delaktiga jobbar de i samma riktning och hjälper till att skapa den kultur ni vill ha. Genom att löpande arbeta med engagemang kan du skapa förändring i små steg och landa i en stadig utveckling uppåt och framåt – i linje med era visioner och mål och med alla medarbetare involverade.

Ökat engagemang bidrar till att:

  • Anställda stannar kvar längre
  • Sjukfrånvaron minskar
  • Produktiviteten ökar
  • Arbetsplatsen blir mer attraktiv

Simployer + &frankly = sant

Efter Simployers köp av &frankly i december 2020 kan du få ett enhetligt HRM-system med en smart lösning för ökad trivsel och engagemang på arbetsplatsen. Kombinationen av &franklys molnbaserade tjänst som mäter engagemang och Simployers HRM-system ger dig ett kraftfullt verktyg i arbetet med att ha engagerade och motiverade medarbetare.

Lösningen från &frankly är integrerad med masterdata från Personalregistret i Simployer. Inloggning sker via gemensam SSO (Single Sign On).

&frankly grundades i Sverige 2014, blev marknadsledande på bara två år och tusentals HR-chefer och ledare har redan förstått det kloka i att arbeta med &frankly för att skapa engagemang. Idag är verktyget en viktig del i arbetslivet för cirka 1,2 miljoner användare.

Så här arbetar företag med engagemang

Gratis guide: Så skapar du engagemang på jobbet

Vad är egentligen hemligheten bakom ett högt medarbetarengagemang? Den frågan ställde vi till några av våra kunder. Läs hur Dustin, Knowit, Telenor, Öresundskraft och Swedbank arbetar med medarbetarengagemang.

Ta mig till guiden

Kulturen känns i hjärtat

När medarbetarna mår bra så syns det på försäljningen.
– Då är siffrorna svarta, säger Emelie Gyllner, HR-chef på Rituals.

Läs hur Rituals bygger en kultur där engagemang och lönsamhet går hand i hand.

Läs artikeln

Rapport - Employee Engagement 2023

I vår årliga Engagemangsrapport gör vi en djupdykning i resultatet av vår forskningbaserade engagemangspuls. Vi är glada att kunna meddela att årets rapport visar på en positiv utveckling av medarbetarengagemanget hos våra kunder.

Till rapporten!

Detta hjälper &frankly dig med:

  • Förstå vad som sätter igång engagemang
  • Jobba strategiskt med förändring
  • Styr arbetskulturen i linje med företagets visioner och mål
  • Hjälp dina anställda att nå sin fulla potential genom att kartlägga deras status
  • Stärk din employer branding genom att driva engagemang och nöjda medarbetare

Läs mer om &frankly

Öka engagemanget - våra tips!

Få bättre koll på att dina medarbetare mår bra och är motiverade och engagerade. Här finns både gratis webinar och e-böcker att titta på och ladda ner.

 

&frankly hjälper alla i ditt företag!

Management

Gör dina medarbetare till en stark engagerande kraft för att utveckla ditt företag. Håll koll på läget via tydliga KPI.er och sammanställ dessa tillsammans med relevant nyckeldata.

HR

Ta pulsen på din organisation med realtidsrapportering. Du får ett effektivt verktyg för att ge chefer det stöd så att de kan hantera sina avdelningar i linje med de uppsatta målen och se hur den utvecklas över tid.

Ledare

Håll ett öga på hur stämningen ligger till i teamet och inspirera dina anställda till att öka deras engagemang och motivation.

Medarbetare

Bidra med dina egna åsikter och påverka arbetskulturen ni skapar tillsammans. Följ din egen och avdelningens utveckling så att ni alla arbetar i rätt riktning.

Prata med oss om engagemang

Vill du veta mer om hur du kan öka engagemanget på din arbetsplats?

Fyll i formuläret så hör vi snart av oss för att berätta mer!