Det nya arbetslivet - arbetsplatsen
efter corona

Hybridkontor, post-covid och det nya normala

Det är inte konstigt att corona gjorde 2020 till ett rekordår för nya ord. Efter pandemin kan vi nog alla vara överens om att arbetslivet inte kommer se ut som tidigare.

Hur ska HR, ledare och medarbetare tackla den nya arbetsvardagen? Vi ger dig svaren!

Hybridkontoret - den flexibla arbetsplatsen

Medarbetare har vant sig vid en flexiblare arbetsplats, och många vill inte tillbaka till kontoret till 100%. Detta innebär stora utmaningar för både chefer, ledare och medarbetare.

Hur ska man tänka framåt? Läsa mer om viktiga frågor och svar i vår guide.

Jag vill ha guiden!

Artikel: Rådet om hemarbete tas bort - hur ska arbetsgivare agera nu?

Det kan inte ha undgått någon att regeringen nyligen har fattat ett beslut om att ta bort flera restriktioner som har införts däribland det allmänna rådet för hemarbete. Men hur påverkar det arbetsplatserna framöver där många medarbetare har vant sig vid en mer flexibel arbetsplats?

Läs artikel

Flexibel arbetsplats, ja visst  – men vad säger arbetsrätten?

Under hösten spås många medarbetare att återgå till kontoret. Det vanligaste kommer vara att det erbjuds någon form av hybridlösning där man kan arbeta några dagar på kontoret och några dagar från hemmakontoret. För chefen kan det här innebära en rad nya frågor; vad måste man gå med på och kan man säga nej?

Se vår HR-expert Anna Schönfelder när hon pratar om det nya arbetslivets utmaningar.

Kan arbetsgivaren bestämma hur upplägget för hemarbete ska se ut, vilka arbetstider gäller och vad gäller vid arbete från annan ort eller land?
Anna Schönfelder HR- och löneexpert | Simployer

Så här gör vi det lättare för dig:

Förenkla din arbetsvardag redan idag!

Känns det nya arbetslivet som en stor utmaning? No fear, Simployer is here! Fyll i formuläret så ser vi tillsammans till att hitta den bästa lösningen för dig.