Tema

Semester

Så var det dags för semesterplanering igen. Hur ska jag göra när jag räknar på Lottas semester? Vad gäller för Emil som har varit frånvarande stora delar av året? Och vad innebär ens ett semesterårskifte? Oroa dig inte. Vi rätar ut dina frågetecken i ett nafs!

Med våra videokurser får du stenkoll på semesterberäkningen och vad som gäller för semestergrundande frånvaro! Vill du dessutom förenkla administrationen ytterligare? Då är det bara att ladda ner vår semesterlista! Perfekt för dig som vill göra semesterplaneringen till en piece of cake.

Få koll på semester med videokurser från Simployer!

Videokurs: Semesterberäkning

I april är det dags att göra semesterårsskiftet för er som beräknar semester enligt semesterlagens intjänandeår (1 april- 31 mars). I samband med semesterårsskiftet är det mycket som behöver stämmas av och kontrolleras för att det ska bli rätt och riktigt. I den här kursen går vi igenom allt du behöver ha koll på för att kvalitetssäkra ert semesterårsskifte!

Jag vill gå kursen

Videokurs: Semestergrundande frånvaro

Vad säger semesterlagen? Vilken frånvaro är semestergrundande och hur länge? Vad innebär det att frånvaro är semestergrundande? När slutar den vara det?

Det är bara några av de frågor vi svarar på under denna videokurs!

Ta mig till kursen

Bra innehåll för dig som vill få superkoll på semesterplanering

Första steget till en bra semester är att ha koll på vad som faktiskt gäller. Hur ser det ut för deltidsanställda? Hur lång semester måste varje medarbetare få ha enligt lag?