Från ointresserad till engagerad

När människor når sin fulla potential så gynnar det också din affär. Genom en unik kombination av HR Tech och lokal expertis får vi både företag och människor att växa. Det är...

Simployereffekten

Tänk dig en arbetsdag där du kan fokusera på att utveckla er HR-strategi istället för att ständigt lösa akuta problem. Genom att ha full kontroll över er personaldata, vara uppdaterad om lagar och regler samt ha effektiva informationskanaler till era medarbetare, kan du lägga fokus på det som verkligen betyder något för din organisation: att skapa en arbetsplats med engagerade medarbetare där du kan agera proaktivt för att driva verksamheten framåt. 

Genom att kontinuerligt ta pulsen på dina medarbetare kan du säkerställa att din organisation är väl rustad för att möta framtida utmaningar och att dina medarbetare är redo att bidra till en stark och hållbar verksamhet, oavsett vad som ligger framför er. 

Börja ert engagemangsarbete idag

 

Få tillgång till värdefull kunskap och expertis - anmäl dig till vårt nyhetsbrev nu!

Vårt HR-nyhetsbrev ger dig kunskap och inspiration för att hantera HR-frågor i din organisation på ett effektivt sätt. Varannan vecka får du insikter från våra egna experter om tex aktuella frågor, lagar och regler, samt hands-on tips för att optimera din HR-process. 

Prenumerera på Simployer HR

Fånga nuläget och bli mer proaktiv

Omgivningen förändras för varje minut och det gäller att ständigt hålla sig uppdaterad om hur ditt team och din organisationen mår och levererar. Vi vet att medarbetare som mår bra också presterar bättre. Att snabbt kunna agera och hantera ständigt nya förutsättningar är ett måste för att lyckas. Med &frankly kan du det. 

Gör er första pulsmätning idag!