Simployer skapar trygghet inom löneområdet

Det var för drygt 15 år sedan som Yvonne Craaford, löneadministratör vid Konserthuset, fick upp ögonen för Simployer "Man behöver aldrig fundera över om man ska fortsätta vara kund, för man vet att ni är bäst", säger hon.
Josefine OlaussonContent Producer
fredag 9 december 2022
Lästid: 2 Minuter

Det är med självsäkra ord som Yvonne Craaford delar med sig av hur Simployer. har underlättat hennes arbetsvardag. När hon blev ny inom arbetsområdet lön sökte hon sig till Simployer som hjälpmedel för att få bättre koll på nyheter inom lön.

– Det handlade om att hitta bra kurser som höll mig uppdaterad inom lön och ni var ni bästa som inom det.

För Yvonne är det relevant att kunna bolla med kompetenta personer som har expertis inom områden som lön och HR, men även inom skatt och moms.

Hon poängterar att det är viktigt att behålla den skärpan som hela tiden varit, vilket hon menar att Simployer gör.

– Jag behöver aldrig fundera över om jag ska fortsätta vara kund, för jag vet att ni är bäst.

Viktigt med Stora Lönedagen

Varje år är det Stora Lönedagen, en dag som är fylld med nyheter, uppdateringar och det senaste inom lön och HR. För Konserthuset är den här dagen den största anledningen till att de använder Simployer.

– Min absoluta favorit bland era kurser är Stora Lönedagen! När jag var ny inom löneområdet kändes det jättebra att vara med på denna kurs varje år för att ta del av de senaste nyheterna och hålla sig uppdaterad. Ett riktigt bra upplägg med experter som är professionella ända ut i fingerspetsarna. Ni är måna om att det ska vara rätt och riktigt vilket skapar otrolig trygghet för mig som kund!

Stora Lönedagen är en återkommande kurs som erbjuds årligen sedan 30 år tillbaka. Varje år erbjuds den här dagen både i fysisk och digital form och Yvonne är en av de som brukar delta fysiskt på kursen, vilket hon har goda erfarenheter av.

– Jag tycker att upplägget alltid har varit väldigt bra. Jag tycker om att det är ordning och reda, det är inget tjafs. Om dagen ska börja klockan nio, då börjar det klockan nio. Det är professionellt ända ut i fingerspetsarna och det tycker jag är så värdefullt, i synnerhet när man sysslar med det som vi gör, säger hon.

Med abonnemanget Lönedagarna Guld får du delta på Stora Lönedagen och Lilla Lönedagen samtidigt som du vässar din kompetens under året med Simployers populära videokurser inom HR och lön. Enligt Yvonne är det en trygghet att ha möjligheten att gå flera olika kurser.

– Att veta att Simployer finns där och att Lilla Lönedagen och Stora Lönedagen ingår, det är de som är viktigast för oss.

Stora Lönedagen firar 30 år!
Välkommen till årets stora dag inom lön, HR och skatt! Det här året firar vi 30 år och precis som vanligt ser vi till att bjuda på en späckad dag tillsammans med våra kunniga experter. Missa inte när vi går igenom nyheter, regler och lagar – samtidigt som du får möjligheten att träffa kollegor i branschen!
Jag vill gå på Stora Lönedagen!

Få fler intressanta artiklar – direkt till din inkorg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev Simployer Info. Det bästa från oss inom lön, skatt och moms en gång i månaden – enklare kan det inte bli. 👍Dela sidan: