Teamet som gör HR-strategierna konkreta

I tider av förändring är det viktigare än någonsin att kunna erbjuda en attraktiv arbetsplats. På &frankly jobbar CSM-teamet nära kunderna för att de ska uppnå sina mål och skapa en så trivsam arbetsplats som möjligt. "Vi hjälper våra kunder att sätta rätt förväntningar utifrån deras förutsättningar och stöttar administratörerna med att konkretisera organisationens HR-strategier med vårt verktyg", säger Isabel Dahlin, Customer Sucess Manager på Simployer.
Sandra DanielssonCreative copywriter i Simployer &frankly
den 26 september 2022
Lästid: 1 Minut

Det är en utmanande tid för HR och chefer. Kraven från arbetstagare höjs i takt med att allt fler överväger att byta arbetsplats. Idag är en förstående och stöttande kultur grunden för att behålla sina medarbetare, men också för att skapa motivation och engagemang. 

– Vi tror på att en organisation ska driva en kontinuerlig och transparent dialog med sina anställda. Därför guidar vi på CSM våra kunder i hur de kan arbeta med pulsar för att nå positiva resultat, säger Isabel Dahlin. Det gäller att verkligen vara lyhörd och agil för att skapa den där härliga arbetsmiljön vi alla eftersträvar.  

Det är inte lätt att hänga med i den föränderliga arbetsmarknaden. Det kommer ständigt nya sätt att arbeta och vilka egenskaper som värdesätts hos en ledning kan skifta fort.   

– Eftersom vi interagerar med ett stort antal branscher i många olika storlekar får vi insikter i hur de arbetar med olika frågor och vad det är som fungerar. Utifrån dessa kan vi enklare vägleda våra kunder och se vad det är som behöver vidareutvecklas 

Ny lansering – Engagement Radar  

Nu lanseras &franklys Engagement Radar, som på ett ännu tydligare sätt ska presentera resultat och på så sätt förtydliga vilka områden som behöver extra jobb, något som CSM teamet har sett fram emot.  

Vad är fördelarna med den nya funktionen?  

– Engagement Radar kommer på ett enkelt och effektivt sätt ge en överblick över organisationens styrkor. Det kommer dessutom gå snabbt att se vilka områden som behöver mer fokus och inom vilka avdelningar, säger Isabel. Det är också så smidigt att komma igång.  

Läs mer om &franklys olika funktioner här!Dela sidan: