Ledare.se har flyttat in till Simployer

Välkommen till Simployer! Om du letar efter ledare.se har du kommit rätt. Ledare.se är numera en del av Simployer och du kan fortsättningsvis hitta alla våra artiklar och produkter på Simployer.se

Ett brett utbud av artiklar

Simployer har fortsatt ett brett utbud av artiklar som ger dig spännande nyheter och stöd i ditt dagliga arbete. Vad sägs om Detta händer för HR under hösten 2022 eller Det nya arbetslivet ur en VD:s perspektiv? Det och mycket mer hittar du i vårt stora artikelarkiv.

Till våra artiklar

Få ett team av experter i ryggen med Simployer Expert

Behöver du extra stöd i din arbetsvardag? Få ett team av experter med våra Expertstöd. Få hjälp med strategisk och operativ HR, arbetsrätt, skatt, moms, lön och mycket mer! Få tillgång till en stor faktabank där du kan söka information själv, ladda ner checklistor och följ enkla steg-för-steg-guider.

Kolla in våra Expertstöd

Snart kommer Learning Library

Vi lanserar en helt ny lärplattform för företag som vill fokusera på ledarskapsutveckling. Simployer Learning Library består av en serie korta digitala kurser som effektivt ger dina ledare den kompetens de behöver. Obegränsad tillgång till över 200 kurser. När du vill, var du vill.

Jag vill veta mer om Learning Library

Prata ledarskap med oss!

Härligt att du är intresserad av våra produkter. Simployer erbjuder HR-system, Expertstöd och utbildningar inom flera olika områden. Fyll i formuläret så hjälper vi dig!