Simployer förvärvar AlexisHR

HR-teknologibranschen är i ständig utveckling, och nu tar Simployer ett betydande steg framåt med förvärvet av AlexisHR AB. Detta är ett av de största förvärven i Simployers 40-åriga historia och utgör ett viktigt steg på vägen mot att bli den ledande leverantören av HR-lösningar i norra Europa.
Cornelia Bjørke-HillHead of Group Communications and PR
onsdag 14 februari 2024
Lästid: 1 Minut
Vigleik Takle, VD Simployer

Samma vision för HR i framtiden

Genom att införliva AlexisHR i Simployer säkerställer vi en förbättrad kundupplevelse för både våra nuvarande och framtida kunder. AlexisHR har ett modernt och intuitivt användargränssnitt, som smidigt integrerar AI för smart funktionalitet och som enkelt integreras med andra affärssystem. Med 40 års erfarenhet som ledande leverantör av HRM i Skandinavien, tar Simployer vidare med sig den solida kunskapen vi är kända för. Kombinationen av vår omfattande HR-expertis och AlexisHRs innovativa förmåga öppnar upp spännande möjligheter, nu när vi tillsammans kan erbjuda framtidens HR-lösningar.

Vilka är AlexisHR?

AlexisHR grundades i Sverige 2019, och har snabbt gjort sig bemärkt, särskilt inom SMB-segmentet. Med fokus på att utnyttja AI för att förenkla HR-processer och förbättra anställdas upplevelser, har AlexisHR haft stor tillväxt och fått en lojal kundbas, även utanför Skandinavien.

Vad innebär detta för Simployers kunder?

Med Simployers långvariga expertis inom HR-lösningar kompletterad med AlexisHRs AI-drivna tillvägagångssätt, kan du i framtiden förvänta dig HR-lösningar som hjälper er att utnyttja full potential i er arbetsstyrka. Simployer kommer naturligtvis att vara lika engagerade i att möta dina behov som vi har varit i nästan 40 år.

Genom att förvärva AlexisHR är Simployer redo att förändra sättet HR-programvara används på, och erbjuda nyskapande lösningar som hjälper företag att lyckas i en ständigt föränderlig värld.

Som VD för Simployer är jag stolt över att leda vårt företag in i denna nya era av innovation och tillväxt, och jag ser fram emot de spännande möjligheterna som ligger framför oss.

 

Med vänliga hälsningar, 

Vigleik Takle
VD Simployer 

Dela sidan: