Simployer tillkännager två nya styrelseledamöter

Simployer har glädjen att välkomna två nya styreslemedlemmar, Kjersti Thorneus och Nils Carlsson.
Elin Lidälv HultqvistMarketing Manager
torsdag 8 december 2022
Lästid: 2 Minuter

Ferd är majoritetsägare av Simployer och Investment Proffesional, Danjal H Danjalsson, är väldigt nöjd med de nya invalda medlemmarna till styrelsen:

– Simployer satsar stort på att bli ledande inom HR-tech och expertis i norra Europa. Jag är övertygad om att Kjersti Thorneus och Nils Carlsson starkt kommer bidra till accelarationen av bolagets utveckling och internationelinsering.   

Kjersti Thorneus har 15 års erafarenhet av mjukvaruutveckling, digitial transformation och internantionell expansion inom både B2C och SaaS B2B. Kjersti är idag CPO på Platform24Healthcare, ett MedTech scale-up bolag i Stockholm. Hennes tidigare erafarenheter innefattar bland annat CPO på Benify och flertalet ledande positioner inom affärsutveckling och tech på Schibsted: 

– En av våra viktigaste relationer i livet är den mellan arbetstagare och arbetsgivare. Det handlar inte bara om hur vi finansierar våra liv, utan också om en plats där vi träffar nya människor och skapar idéer, bygger sammarbete och framgång. Och en plats  för lärande och utveckling.  

Att tillhandahålla verktyg för att stärka den upplevelsen och bandet mellan arbetsgivare och arbetstagare är det som intresserar mig och varför jag väljer att bli styerlsemedlem i Simployer.   

Nils Carlsson tar med sig många år av seniort ledarskap och erfarenhet från flera techbolag. Han håller idag positionen som CEO för Resurs Bank och hans tidigare engagemang inkluderar Fortnox, Electrolux, Netbooster, Telenor och Vodafone. Han blir formellt medlem i styrelsen från februari 2023 och ser fram emot att få bli en del av Simployer board of directors:   

– Simployer är ett growth bolag, mitt i en spännande resa för att bli en mycket större aktör. Denna tillväxtresa vill jag vara med att realisera.  

Vigleik Takle, CEO för Simployer, är övertygad om att de nya styrelsemedlemmarna tar med sig både erfarenhet och kompetens till fördel för Simployer.  

– Jag är väldigt glad att välkomna Kjersti och Nils till vår styrelse, två seniora ledare med en imponerande meritlista från mycket relevanta företag. Jag är övertygad om att deras erfarenhet och “know-how” kommer göra det möjligt för oss att accelerera vår resa mot att bli en ledande nordeuropeisk aktör inom HR-tech och expertis.  

Simployer är en ledande aktör på den Skandinaviska HR-marknaden, med en unik kombination av system och expertis. Simployer är förstahandsvalet för fler än 15 000 kunder och förenklar arbetsdagen för över 1,2 miljoner användare. Simployer hjälper sina kunder inspirera, engagera, leda och utveckla sina medarbetare genom en unik kombination av HR Tech och expertis anpassad för de lokala marknaderna. Vi är 370 Simployees i Sverige, Norge, Danmark och Polen och vi vet att allt handlar om människor. Det är människor som får företag att växa. Tillsammans med våra kunder är vår vision att frigöra människors fulla potential.  Dela sidan: