Gratis webinar: 1 av 4 planerar att sluta – så behåller du medarbetarna

Detta webinar sändes live 5 oktober 2023

Visste du att 1 av 4 medarbetare överväger att säga upp sig? Engagemang är din hemlighet för att säkerställa att de stannar. I dagens snabbrörliga värld är engagemang och ledarskap två hörnstenar för att säkerställa att din organisation når sina mål. Men hur bygger du en kultur som motiverar dina medarbetare och skapar starkt engagemang? Vi har svaret. 

Engagemang är mer än bara en buzzword. Det är en kraft som kan förändra din organisations framtid. Under detta webinar kommer vi därför utforska varför engagerade medarbetare är avgörande för framgång och hur du som ledare kan vara nyckeln till detta. 

Du kommer få konkreta tips och strategier för att öka trivseln, främja samarbete och skapa en arbetsmiljö där medarbetare ständigt utvecklas. Du kommer att lära dig hur små förändringar kan göra stor skillnad. Vi förstår att det kan vara utmanande att prioritera kompetensutveckling i en hektisk vardag. Därför kommer vi också visa dig hur du kan integrera kompetensutveckling i din organisation på ett smidigt sätt, oavsett hur intensivt det är! 

Anmäl dig nu och låt oss tillsammans skapa en arbetsplats där engagemang blomstrar och talanger stannar! 

Under webinaret tar vi upp:

  • Varför engagemang är avgörande för ledare
  • Praktiska tips för att maximera drivkrafter för engagemang: trivsel, samarbete och utveckling
  • Smidiga strategier för att integrera kompetensutveckling i en hektisk vardag

Webinaret är till för dig som är:

  • Är HR-ansvarig eller arbetar inom HR 
  • Är ledare eller chef med medarbetaransvar 
  • Har en ledande position inom företaget 
Dela sidan:

Föreläsare