Gratis webinar:
Så skapar du en modern och affärsnära HR-strategi som verkligen fungerar

Detta webinar sändes live 24 april 2024

Till detta webinar har vi bjudit in Rebecca Wangerheim för att utforska hur hon har gått tillväga för att skapa moderna personalprocesser och en affärsnära HR-strategi. 

Med omfattande erfarenhet inom HR, från företag såsom H&M, Klarna och Barnebys, och nu även som delägare och medgrundare till The Rightsizing Agency, som arbetar med Workforce Planning, arbetsrättsligt stöd och fackliga förhandlingar vid organisationsförändringar delar Rebecca med sig av sina lärdomar och insikter. Vi kommer även djupdyka i vilka aktiviteter som är viktiga att prioritera under de första sex månaderna när du skapar en HR-avdelning från grunden eller vill effektivisera befintliga HR-processer.

Under webinaret kommer Rebecca att berätta hur hon har använt verktyg som AlexisHR, &frankly, och Simployer Expert för att kunna få rätt insikter, ta träffsäkra beslut och minska administrationen för hela organisationen. Genom dessa verktyg har hon inte bara effektiviserat de dagliga HR-processerna utan också säkerställt att HR-avdelningen bidrar med ett verkligt affärsvärde till organisationen. 

Under webinaret lär du dig om:

  • Hur du skapar en HR-funktion från grunden
  • Vilka verktyg som stöttar både HR och organisationen
  • Hur du kan bidra med ett strategiskt värde för organisationens tillväxt

Webinaret är till för dig som är:

  • Är HR-ansvarig eller arbetar inom HR
  • Är ledare eller chef med medarbetaransvar
  • Har en ledande position inom företaget
Dela sidan:

Föreläsare