andfrankly.com flyttar in till Simployer.se

Sedan Simployer Group AS köpte &frankly under 2020 har vi väntat på rätt tillfälle att knyta ihop våra produkter, och tiden är äntligen inne!

Är du redan en kund? Då kan du logga in genom "Logga in"-knappen i toppmenyn och välja &frankly ⇑

Genom att flytta andfrankly.com till Simployer.se kommer vi äntligen att kunna börja vända oss till er, våra kunder, med en enhetlig röst som backas upp av en mer sammanhållen digital upplevelse.

Vi kommer självklart att fortsätta ha ett starkt fokus på Engagemang och kommer hjälpa dig att förstå dina anställda och hur du kan se till att de förblir engagerade – för att bygga bättre prestationer.

Vi vill också välkomna dig till Simployer-familjen. Med en kombination av HR-mjukvara och HR-expertis kommer vi fortsätta att stödja och förenkla arbetsdagen för chefer, HR och anställda, och vi är glada över att ha med dig på vår resa.

Läs mer om &frankly     Se Simployers övriga produkter

Vanliga frågor och svar

Sammanslagningen öppnar upp flera nya möjligheter som vi ser fram emot att utforska tillsammans, men vi är också måna om att saker och ting fortsättningsvis kommer att fungera smidigt och kännas bekant.

Det betyder att du kommer att logga in på &frankly-applikationen på Simployer.se istället för andfrankly.com. Du loggar in genom att klicka på "Logga in" i det övre högra hörnet och välja &frankly i menyn, eller klicka här så kommer du till sidan för att logga in direkt direkt.

Och det är i princip allt!

Sammanslagningen ändrar ingenting när det kommer till support. Om du är en av våra fantastiska användare som behöver hjälp är det bara att skicka ett mail till help@andfrankly.com och vi kommer svara så fort vi kan. Annars kan du titta på vår FAQ här.

Då kan du skicka ett mail till hello@andfrankly.com. Vi kommer att svara så fort vi kan. Om du behöver support gällande andra produkter från Simployer kan du besöka våra supportsidor.

I och med att andfrankly.com flyttar in till Simployer.se kommer våra nyhetsbrev också att slås ihop, men kommer att fortsättningsvis gå under namnet People First. Blir det samma innehåll? Absolut! Om inte ännu bättre när våra kloka huvuden sätts ihop. Hoppas ni är lika exalterade som vi!

Välkommen till Simployer!

Våra produkter täcker en mängd av olika områden inom HR, ledarskap, arbetsrätt, skatt och moms. Du kan läsa mer om dem här eller boka ett demo genom att fylla i dina uppgifter i formuläret så visar vi dig!