Eva Wagner

Product Manager

open_in_new LinkedIn

Att utveckla, förenkla och förnya arbetssätt och processer inom HR med hjälp av digitala produkter är en drivkraft liksom att leda och skapa engagemang.

Erfarenhet

Jag har en utbildning inom beteendevetenskap, sociologi och psykologi kombinerat med masskommunikation. De senaste 20 åren har jag arbetat inom HR-området, bland annat som med ansvar för HR-relaterad kommunikation och marknadsföring, Employer Branding men framför allt med digitalisering av olika HR-processer. Jag har mångårig erfarenhet av projektledar- och konsultrollen och kommer närmast från Edge där jag arbetat som Head of Product Delivery & Customer Success med ansvar för en lönekartläggningsprodukt samt för konsultstödet i Edge leveranser av digitala lösningar.

Kompetensområden

Lång erfarenhet av HR-tech och av att implementera digitala HR-lösningar hos kunder. Jag har arbetat med att implementera, projektleda och produktutveckla digitala lösningar för rekrytering, Talent Management, chefsstöd och framför allt lönekartläggning. Jag har också gedigen erfarenhet av att genomföra lönekartläggningar och har arbetat med stora och små verksamheter inom både privat och offentlig sektor.

Mitt fokus

Att hitta lösningar som hjälper kunder att effektivisera arbetet inom HR och samtidigt komma till nya insikter är en drivkraft för mig. När det gäller lönekartläggning och diskrimineringsfrågan vill jag inspirera med engagemang och kunskap. Jag motiveras av att förenkla och göra något komplicerat till en intressant och givande process som skapar mervärden för våra kunder. Och kunder är något jag gärna fokuserar på. Att leverera kvalitet och mervärde samt att skapa relationer och förtroende är viktigt för mig. I dialog med kunder skapas nya insikter och möjligheter som gör att vi kan utveckla våra produkter och ta dem till nästa nivå.