Simployer + Edge = Sant!

Nu hälsar vi dig som Edge-kund varmt välkommen till Simployer. Så roligt det ska bli att lära känna dig!

Från 3 november blir Simployer-familjen ännu större i och med att Edge blir en del av organisationen. För dig innebär det att du fortsatt kan hålla dig uppdaterad och trygg inom områdena HR och arbetsrätt. Men du kommer faktiskt få en enklare HR-vardag eftersom vi har samlat allt stöd på ett ställe – med systemlösningar, experthjälp och utbildning.

Var hittar jag Min sida?

Just nu fortsätter du att logga in som vanligt för att komma åt dina tjänster, det vill säga samma användarnamn och lösenord som innan. Däremot kommer du att se den nya Simployer-loggan istället för Edge-loggan inne i dina produkter 

Jag vill logga in till Min sida

 

På jakt efter smart HR-stöd?

Oavsett om du behöver stöd inom strategisk eller operativ HR, arbetsmiljö eller arbetsrätt så har vi lösningarna för dig. Vi ser till att du jobbar tryggt, effektivt och enkelt genom att du får svar på just dina frågor.

VÅRA LÖSNINGAR

FAQ

För att stärka vårt erbjudande inom HR – både strategisk och operativ HR, samt inom arbetsrätt. Det innebär att vi tillsammans får ännu bättre möjligheter att göra din arbetsvardag enklare.
Ja, det namnbytet gör vi för att tydliggöra att Edge nu är en del av Simployer-familjen. Under en kort övergångsperiod kommer du att se både Simployer och Edge i Edges befintliga produkter, på webb och i sociala kanaler.
Simployer är sammansatt av «Simplify» och «Employer». Simployer för helheten. Det betyder att vi ska göra det enkelt för våra kunder att vara bra arbetsgivare. Det gör vi genom att du får svar på frågor i din arbetsvardag och att du som arbetsgivare kan hålla koll på lagar och regler. Samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utveckla och ta vara på människorna i verksamheten genom ett livslångt lärande och genom ledande HRM-lösningar.
I dagsläget så fortsätter du att logga in i dina produkter med samma inloggningsuppgifter som tidigare. Däremot kommer du att se den nya Simployer-loggan istället för Edge-varianten inne i dina produkter.

Vi har ambitiösa planer för vidareutveckling och vi lovar att göra vårt bästa för att du alltid ska ha tillgång till marknadens vassaste kompetens inom HR och arbetsrätt. Vi återkommer med mer information om vad som händer framåt, tidpunkt och exakt hur det påverkar dig.

Nej, i dagsläget så loggar du in i dina produkter med samma inloggningsuppgifter som tidigare.

Du kan logga in här.

Nu kommer du att kunna få ett ännu bättre helhetsstöd, för hos Simployer finns allt samlat under ett och samma tak. HRM-system, utbildning och expertstöd inom allt från lagar och regler till processer.

Läs mer om vårt flexibla HRM-system

Se hela vårt intressanta kursutbud

Experthjälp gör dig trygg i att du gör rätt

Då kan vår fantastiska kundtjänst hjälpa dig. Du når dem via 031- 84 01 80 eller info.se@simployer.com