Nu ska Edge integreras i Simployer!

Nu är det inte långt kvar tills dina Edge-produkter kommer att ingå i Simployers produktutbud.

Detta innebär att du inom kort kommer kunna logga in via simployer.se istället för edgehr.se – och samtidigt får du möjlighet att komplettera med ännu fler produkter, experthjälp och systemstöd på ett och samma ställe!

FAQ

Nu har du fått ett team med experter på din sida! Vi kommer fortsätta att hålla dig uppdaterad och säkerställa att dina produkter är kvalitetssäkrade och följer rådande lagar och regler. För dig som har haft Helpline hos Edge har du nu tillgång till expertsupporten i Simployer. I supporten kan du både skriva och ringa in till våra exporter. Hade du inte Edge Helpline? Inga problem, då kan du enkelt lägga till expertsupport I ditt abonnemang! Klicka här för att boka ett möte. För mer detaljerad info kring just dina produkter – kontakta support​.

Det kommer inte påverka dig märkbart, mer än att vi kommer byta namn på produkterna och att du kommer logga in från Simployer.se istället för edgehr.se, men med nytt användarnam och lösenord.​ Det gäller inte för dig som har Pay Analytics. Se längre ner.
Du behöver inte göra någonting, vi löser det åt dig! Så snart din(a) produkt(er) är redo kommer du att få ett mail med all information, såsom användarnamn och länk till inloggningssidan. Inloggninsuppgifter, såsom lösenord kommer skickas ut när du kan logga in på den uppdaterade plattformen. Observera att det inte gäller för dig som har Pay Analytics, se längre ner.
När din produktflytt är genomförd kommer du att få ett mail där all info finns gällande användarnamn och inloggning. Du kan förvänta dig att detta sker under maj och att du från och med juni kan använda din nya inloggningsmetod.
Under en period kommer du att kunna logga in i båda produkterna. På så vis hinner du spara ner det du önskar behålla. Dock kommer inga nya uppdateringar ske i Edge-produkterna från och med maj, utan de kommer du istället fortsättningsvis hitta i din Simployer-inloggningssida.​
Du som är kund och användare av Pay Analytics kommer fortsätta att logga in via edgehr.se även fortsättningsvis. Har du fler produkter än Pay Analytics innebär det att du kommer behöva logga in till dina produkter på två olika ställen.
Nej, detta behöver du spara manuellt själv. Inga “personliga” sparade processer, beräkningar, dokument, HR-hjul eller kommentarer sparas eller följer med.​
Nej, detta behöver du spara manuellt själv. Inga “personliga” sparade processer, beräkningar, dokument, HR-hjul eller kommentarer sparas eller följer med.​
För att stärka vårt erbjudande inom HR – både strategisk och operativ HR, samt inom arbetsrätt. Det innebär att vi tillsammans får ännu bättre möjligheter att göra din arbetsvardag ännu enklare.
Simployer är sammansatt av «Simplify» och «Employer». Simployer för helheten. Det betyder att vi ska göra det enkelt för våra kunder att vara bra arbetsgivare. Det gör vi genom att du får svar på frågor i din arbetsvardag och att du som arbetsgivare kan hålla koll på lagar och regler. Samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utveckla och ta vara på människorna i verksamheten genom ett livslångt lärande och genom ledande HRM-lösningar.
Hos oss får du ett ännu bättre helhetsstöd, eftersom att allt finns samlat under ett och samma tak – HRM-system, utbildning och expertstöd inom allt från lagar och regler till processer.

Läs mer om vårt flexibla HRM-system

Se hela vårt intressanta kursutbud

Experthjälp gör dig trygg i att du gör rätt

Då kan vår fantastiska kundtjänst hjälpa dig. Du når dem via 031- 84 01 80 eller info.se@simployer.com   

Var hittar jag Min sida?

Just nu fortsätter du att logga in som vanligt via Edge för att komma åt dina tjänster, det vill säga samma användarnamn och lösenord som innan, men snart kommer du att behöva logga in via Simployer istället. 

Så snart dina produkter är redo på Simployer kommer du att få ett mail med all information, såsom användarnamn och länk till den nya inloggningssidan.

Logga in på Min sida

 

På jakt efter fler smarta lösningar?

Är du nyfiken på mer av vad vi erbjuder? Förutom HR-stöd erbjduer vi också expertis inom Skatt, Moms, Dataskydd, HRM-system och ett brett kursutbud. Vi ser till att du jobbar tryggt, effektivt och enkelt genom att du får svar på just dina frågor.

Se våra lösningar