Gratis webinar: Så får du engagerade medarbetare som stannar!

Detta webinar sändes live 27 september 2023

Är du redo att ta ditt företag till nya höjder genom att behålla de mest talangfulla medarbetarna? Då vill du inte missa detta webinar som kommer att revolutionera din strategi för medarbetarretention.

Djupdyk i experternas värld och lär dig hemligheterna bakom att skapa ett oslagbart team av medarbetare som brinner för ditt företag. Upptäck hur chefen kan bli den mest värdefulla tillgången i medarbetarutvecklingen och hur HR kan ge dem de perfekta verktygen för att lyckas.

Så vad väntar du på? Sluta drömma om den perfekta arbetsplatsen och börja skapa den! Sätt fart på din medarbetarretentionsstrategi och låt oss hjälpa dig att bygga ditt ultimata dream team! Detta är din chans att förändra spelet och bli en organisation som alla drömmer om att vara en del av.

Under webinaret tar vi upp:

  • Varför ser det ut som det gör? Lås upp insikterna bakom medarbetares beslut att stanna eller gå och ta kontroll över din företagskultur. 
  • Proaktiv medarbetarretention: Ta befälet genom att lära dig strategier för att behålla dina stjärnor innan de ens överväger att lämna. 
  • Konkreta Staying Power tips: Få konkreta och kraftfulla verktyg för att öka medarbetarernas engagemang och lojalitet. 

Webinaret är till för dig som är:

  • Är HR-ansvarig eller arbetar inom HR 
  • Är ledare eller chef med medarbetaransvar 
  • Har en ledande position inom företaget 
Dela sidan:

Föreläsare