Gratis webinar

On- & offboarding – struktur och planlagda processer i en stökig omvärld

Jobbar du med HR och/eller ledarskap och önskar bättre stöd för att hantera avgörande medarbetarprocesser? Har du reflekterat över att en bra onboarding och offboarding kan spara verksamheten pengar och göra er till en mer attraktiv arbetsgivare?

Så bra, då har du kommit en god bit på vägen!

Titta på webinaret

Arbetsmarknaden förändras snabbt till följd av coronapandemin. Fokus på processer som onboarding, reboarding och offboarding har blivit viktigare och behovet av att hantera dem effektivt har ökat.

Oavsett vilka processer som är aktuella för er verksamhet här och nu, finns gemensamma faktorer för att lyckas med dem i en omvälvande tid, och för att göra dem bestående. Vi delar med oss av tips och råd!

Oavsett vilka processer som är aktuella för er verksamhet här och nu, finns gemensamma faktorer för att lyckas med dem i en omvälvande tid!

Ämnen vi tar upp i webinaret:

  • Coronas påverkan på on-, re- och offboarding
  • Vanliga frågor om on-, re- och offboarding
  • Vikten av god on- och offboarding – med exempel på best practice
  • Hur ett digitalt stöd för processerna kan se ut
  • Checklista med råd att ta med till organisationen efter webinaret

Är webinaret för dig?

Webinaret passar för dig med det yttersta HR-ansvaret i er organisation, samt för dig som arbetar med ledarskap och/eller har personalansvar för medarbetare som genomgår dessa processer.

Det passar både för stora och små bolag, redan befintliga kunder och för er som är intresserade av hur ni kan förbättra dessa processer och digitalisera dem.

Dela gärna sidan med aktuella kollegor och nätverk!

Fyll i formuläret för att se webinaret

Webinaret är inspelat och du kan se på det när du vill!

Längd: 45 min